TEKİRDAĞ / ÇERKEZKÖY - Çerkezköy Tepe İlkokulu

Çerkezköy Tepe İlkokulu

Cumhuriyet Mah. Çağlayan Sok. No 7 Çerkezköy / Tekirdağ
Vizyon
Demokratik, laik, hukukun üstünlüğüne inanan, insan haklarına saygılı, Atatürkçü düşüncenin ışığında yurt ve dünya sorunlarına duyarlı, insan ve vatandaşlık haklarına saygılı, barışçı, çevreci, gerçekçi, girişimci, estetik anlayışı gelişmiş, kendisi ile barışık, kişilikli, üretken ve uyumlu, kaliteyi hayat tarzı olarak benimsemiş çevresine model olan bir eğitim kurumudur.
Misyon
Çağdaşlığın, teknolojinin, toplumsal yardımlaşmanın, toplumun gelişmesine katkıda bulunacak ve yaratıcı düşünebilen, ahlaki değerlere sıkı sıkıya bağlı, vatan, millet ve bayrak sevgisi ile bezenmiş, Milli Eğitim Bakanlığı’ nın genel amaçları ve İlköğretim Genel Müdürlüğü’ nün özel amaçları doğrultusunda gençler yetiştirecektir. Bu misyonu gerçekleştirmek için; Çerkezköy Tepe İlköğretim Okulu bugün ulaştığı düzeyi aşarak eğitimde mükemmelliği ölçü alan aynı zamanda bir üst eğitim – öğretim kurumlarına öğrenci yetiştiren eğitim kurumu olacaktır
Başarılar
SATRANÇ TÜRKİYE 3.SÜ, RESİM 1.,2.,3.LÜKLERİ -AKIL VE ZEKA OYUNLARI :İLÇE İlkokullar ARASI mangala kategorisinde ise Tepe İlkokulu öğrencisi Kıvanç Yıldırım birinci, Recep Arif Gabralı İlkokulu öğrencisi Dilek Algül ikinci, Mevlana İlkokulu öğrencisi Zeynep Sude Yeşinci üçüncü oldu. İlkokullar Pentago kategorisinde ise Tepe ilkokulu öğrencisi Mete Kaplan birinci, Mevlana ilkokulu öğrencisi Yağız Acar ikinci ve Atatürk ilkokulu öğrencisi Kıvanç Develioğlu ise üçüncü oldu. İlkokullar qbitz kategorisinde ise Tepe İlkokulu öğrencisi Oğuz Eren Güneş birinci, Şehit Mustafa Baykuş İlkokulu öğrencisi Furkan Keskin ikinci, Mevlana ilkokulu öğrencisi Ceyda Bilgin ise üçüncü oldu. İlkokullar equilibrio kategorisinde ise Mevlana İlkokulu öğrencisi Miraç Kamil birinci, Mevlana İlkokulu öğrencisi Ceylan Şahin ikinci, Tepe İlkokulu öğrencisi Azra Yetim ise üçüncü oldu.2020/2021 Eğitim Öğretim Yılı Çerkezköy Belediyesi´nin düzenlemiş olduğu "Çocuk Gözüyle 2020 "resim yarışmasında öğrencimiz Sare İpek Karagöz İlçe 1.si ve Deniz ÇETİNKAYA iLÇE 3.sü olmuşlardır.İstiklal Marşı Güzel Okuma Yarışmasında Mehmet Ömer BALCI iLÇE 2.si olmuştur.18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Resim Yarışmasında Eslem TOKTAŞ iLÇE 3.sü olmuştur.
Öğretim Şekli :İLKOKUL: NORMAL EĞİTİM ANASINIFI :İKİLİ (SABAHÇE-ÖĞLENCİ)
Saatler
DERS BAŞLANGIÇ : 09.00 ÖĞLE ARASI :12:10-12:50 ÇIKIŞ :14:20 ANASINIFI SABAHÇI:08.00-12.30 ÖĞLENCİ 13.00-17.30
ÇERKEZKÖY TEPE MİNÜBÜSLERİ